פרי החרוב הוא מקור בריאותי ומזין המכיל חלבונים, ויטמינים ומינרלים חשובים כמו סידן, זרחן, מגנזיום ונחושת.
פרי החרוב נחשב לקל לעיכול ואינו מכיל חומצה אוקסלית המעכבת את העיכול.
ניתן לאכול אותו כפי שהוא או להכין ממנו סירופ חרובים לשתייה בכל עונות השנה.
דבש החרובים יעיל ל:
· טיפול בהפרעות של הקיבה והמעיים
· משפר את העיכול ולכן מונע גם תיאבון וגם שלשול יחד
· עוזר להיפטר מהחיידקים שגורמים למחלות מערכת העיכול
· טיפול בפצעים בפה
· טיפול בעצירות כרוניות
· משפר את פעולת העיכול ומסייע בהיפטרות מהחיידקים הגורמים למחלות של מערכת העיכול.
· בזכות החומרים שהוא מכיל, הוא נחשב לנוגד וירוסים, לוחם בחיידקים ומגביר את האלרגיות.
· מומלץ לאנשים הסובלים מלחץ דם גבוה מכיוון שאינו מכיל קפאין.
· מגן על הגוף מפני סרטן הריאות למי שמכיל אותו באופן קבוע.
· סירופ החרוב מסייע לחזק את המערכת החיסונית
כיצד משתמשים בדבש על מנת להקל על עצירות?